PreVIEW: maand januari 2019

Iedere maand vind jij in de rubriek PreVIEW een aantal films dat de komende maand uit gaat komen. We tippen je dé highlights voor de maand januari. Goed weer wordt het waarschijnlijk toch niet, dus vooruit op je fiets door (hopelijk) de sneeuw naar de bioscoop met onder andere:

1. Buddy

In deze 90-minuten-durende documentaire wordt vooral het nut van honden voor de mensheid belicht. De film is uitgebracht op 17 november 2018 en gaat op 3 januari 2019 in Nederland in première. Bekijk hier de trailer: trailerbuddy.

2. Creed II

Deze film is in de Verenigde Staten als sinds 21 november 2018 te bekijken en vanaf 10 januari is deze actiefilm ook in Nederland te bewonderen!
Het leven is een balanceerspel geworden voor Adonis Creed. Tussen persoonlijke verplichtingen en de training voor zijn volgende grote gevecht, staat hij ook voor de grootste uitdaging van zijn leven. Het feit dat hij tegenover een tegenstander met banden met zijn familieverleden komt te staan, intensifieert zijn aanstaande strijd in de ring alleen maar.
Creed II draait om het terugkeren naar de basis en opnieuw ontdekken waarom je überhaupt een kampioen bent, en om je eraan te herinneren dat, waar je ook heen gaat, je nooit kan ontsnappen aan je verleden. Nieuwsgierig geworden? Bekijk de trailer: trailercreed2.

Real villains are among us. Real heroes are within us.

M. Night Shyamalan

3. Glass

”Glass” is een Amerikaanse film die in Nederland eerder in première zal gaan! Vanaf 17 januari 2019 in Nederland en een dag later gaat deze film in onder andere de Verenigde Staten in première. ‘Real villains are among us. Real heroes are within us.‘ Dat is de slogan bij deze film. In januari 2019 komt Shyamalan met “Glass”. De film gaat de lijnen van Unbreakable en Split samenbrengen. Ik ben heel erg benieuwd.
Elijah Price heeft een levenslange obsessie voor stripboeken en gelooft dat superhelden – en superschurken – echt bestaan. Vanwege een slopende aandoening zijn zijn botten erg fragiel waardoor hij als kind de bijnaam Mr Glass heeft gekregen. Nu hij realiseert wat zijn ware lot is – de aartsvijand zijn van de supersterke David Dunn – heeft hij de naam omarmt. Deze trailer (en eigenlijk ook de film) móet je echt bekijken: trailerglass.

Heb jij een filmtip voor de maand februari? Laat het ons dan weten in de reacties onder dit artikel! Veel kijkplezier met deze films komende maand.

Leave a Comment