On Stage 2019

In de loop van 119 jaar Juvenaat is er aan cultuur geen gebrek geweest: of het nu een Culturele Avond was in de aula, een Juvenavond in het CKB of een A.R.T in het Zwijnshoofd – ieder jaar zijn er weer volop leerlingen en personeelsleden die het aandurven om de spotlights in te stappen om zich van hun creatieve, muzikale, of kunstzinnige kant te laten zien.

Zo ook gisteren – dinsdag 9 april – in het CKB, waar dit jaar voor de tweede keer deze avond on de naam On Stage werd georganiseerd. Met een vol en gevarieerd programma – popmuziek, klassieke muziek, modern ballet, moderne dans, dichtkunst, toneel, film, van alles passeerde de revue – kon het publiek een avond lang genieten – of gewoon lekker wegdromen.

Hoogtepunten? Die waren er veel: zelfgeschreven muziek, veel mooie zang, geblinddoekt pianospel, indrukwekkende dans, komische gedichten-op-muziek, veel onvermoede talenten – maar natuurlijk vooral de afsluitende act: Barry en Jos die drie nummers van Jaap Fischer brachten. Was je er niet bij? Ja, dan heb je inderdaad veel gemist.

… maar natuurlijk is er beeldmateriaal!