PreVIEW: maand maart 2019

Iedere maand vind jij in de rubriek PreVIEW een aantal films dat de komende maand uit gaat komen. We tippen je dé highlights voor de maand maart. De regenbuien komen er al aan en na de carnavalsdagen zijn we toch nog brak, dus duik dán die bioscoop in!

1. Captain Marvel

‘Captain Marvel’ speelt zich af in de jaren 90 en volgt Carol Danvers (Brie Larson). Op woensdag 6 maart zal hij in de Nederlandse bioscopen in première gaan. Precies op Aswoensdag, wanneer we lekker bijkomen van het uitgaan. We zien hoe zij één van de machtigste superhelden van het universum wordt. Terwijl er een galactische oorlog uitbreekt tussen twee buitenaardse rassen, die de aarde bereiken, bevindt Danvers zich samen met een groepje bondgenoten middenin dit geweld. Bekijk hier de spectaculaire trailer: trailermarvel.

2. What Men Want 

Ali David (Taraji P. Henson) is een succesvolle sportagent die moet concurreren met haar mannelijke collega’s. Wanneer ze gepasseerd wordt bij een welverdiende promotie, vraagt ze zich af wat ze moet doen om te slagen in deze mannenwereld. Door een samenloop van omstandigheden kan ze ineens de gedachten van mannen horen. Met deze nieuwe gave is ze haar collega’s te slim af maar zet ze wel haar relaties, waaronder die met haar nieuwe vriend (Aldis Hodge), op het spel. Deze film gaat op donderdag 14 maart in première in 69 Nederlandse bioscopen. Bekijk de trailer van deze Amerikaanse komedie hier: trailerwhatmenwant.

‘She can hear men’s thoughts. Now that’s a party.’

What Men Want

3. The Clovehitch Killer

Deze twee-uur-durende thriller gaat op donderdag 28 maart in première. Het belooft weer een echt typische Duncan Skiles-film te worden. Tyler (Charlie Plummer) is een keurige tiener en zijn vader Don (Dylan McDermott) een gerespecteerd inwoner van een rustig dorp in Kentucky. Beiden zijn lid van scouting en bezoeken elke zondag de kerk. Tien jaar eerder heeft een seriemoordenaar, bekend als ‘de Clovehitch Killer’, enkele vrouwen op brute wijze vermoord. Tot op de dag van vandaag is het een mysterie wie deze moorden heeft gepleegd. Wanneer Tyler in de schuur van zijn vader een reeks verontrustende foto’s vindt die mogelijk verband houden met de moorden, staat zijn leven compleet op zijn kop. Als hij deze vermoedens kenbaar maakt aan Kassi, een door de moorden geobsedeerd buitenbeetje, besluiten ze samen op onderzoek uit te gaan met als doel de dader te ontmaskeren en uit te schakelen. De thrillen, ehm trailer*, van deze film zie je hier: trailerclovehitch.

Heb jij een filmtip voor de maand april? Laat het ons dan weten! Veel kijkplezier met deze films komende maand.