PreVIEW: maand februari 2019

Iedere maand vind jij in de rubriek PreVIEW een aantal films dat de komende maand uit gaat komen. We tippen je dé highlights voor de maand februari. Goed weer wordt het waarschijnlijk toch niet, dus vooruit op je fiets door (hopelijk) de sneeuw naar de bioscoop met onder andere:

1. Time Freak

Stillman is voorbestemd om grootste daden te verrichten. Maar zijn toekomst komt in het geding als zijn vriendin Debbie hem dumpt. Deze romantische komedie kwam in de VS al uit op 7 november 2018, maar gaat hier in Nederland op 7 februari in premiére! Bekijk de trailer hier: trailerthefreak.

2. The Prodigy

Deze film thriller komt zowel in Nederland als in de VS uit op 7 februari. Een moeder maakt zich heel erg zorgen over het gedrag van haar jonge zoon en denkt dat er mogelijk een bovennatuurlijke bedreiging is. Deze film was zelfs zó eng, dat de makers enkele stukken gewijzigd hebben op advies van het testpubliek. Een echte aanrader voor de griezelaars, dus! Alvast een beetje voorgriezelen? Bekijk de trailer: trailertheprodigy.

‘There is something wrong with miles.’

The Prodigy

3. Verliefd op Cuba

‘’Verliefd op Cuba’’ komt uit op Valentijnsdag en is van dezelfde makers als Verliefd op Ibiza. Een moeder komt erachter dat haar dochter niet alleen een nieuwe relatie met een Cubaan heeft, maar dat ze ook op het punt staat te trouwen. Haar moeder is vastbesloten daar een stokje voor te steken. Een echte vrouwenfilm, dus Dames, haast je naar de bios op Valentijnsdag! Word ook verliefd op deze film: trailerverliefdopcuba.

Heb jij een filmtip voor de maand maart? Laat het ons dan weten! Veel kijkplezier met deze films komende maand.